**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

За Нас

Nalbantov Music е магазин за професионални музикални инструменти и озвучителна техника. Магазинът се намира в гр.Пловдив и е открит през 2013г. За удобство на клиентите е създаден този електронен каталог, от който може да бъдат поръчани всички артикули на магазина.

Водеща цел в дейността ни е да предложим максимално голям избор на артикули на изключително добри цени. В същото време предлагаме перфектна поддръжка чрез гаранционен и извънгаранционен сервиз.

НАЧАЛОТО

Димитър Налбантов стартира основната си дейност през 1978г като сервиз на електронни музикални инструменти. Благодарение на многогодишната си работа в БАН като хардуерен компютърен инженер, той вече има изключителни познания в областта на съвременната техника по това време и успешно се справя с ремонтната дейност.

През 1993 Димитър Налбантов основава първата фирма за ремонт на електронни музикални инструменти в страната – МИК Сервиз. Сервизът обслужва клиенти от цяла България, като се ремонтират всички видове дигитални и аналогови синтезатори, усилватели, процесори, пултове и дистанционни микрофони. Паралелно с това се правят подобрения и доработки на съществуваща аудио апаратура в зависимост от персоналните изисквания на клиента. Така от 2008г фирмата развива собствен бранд на различни музикални артикули, голяма част от които са ръчна изработка. Сервизът работи и до днес. С опит повече от 35 години в областта, Налбантов е доказало се име в ремонта, поддръжката и подобрението на музикална и озвучителна апаратура.

КОНЦЕПЦИЯ

Nalbantov Music е най-новото ни предизвикателство. С него ние затваряме кръга по обслужването на клиента. Благодарение на нашия дългогодишен опит в сервизната дейност, ние може много по-добре да консултираме клиента - кое оборудване ще е най-подходящо за него.

Nalbantov Music работи на изключителни цени. Ние предлагаме огромно количество от артикули - както налични, така и такива, които може да доставим от страната, Европа или зад океана. Ние не се ограничаваме с една марка, като може да доставим както свръхкачествено и скъпо оборудване, така и оборудване на много атрактивни цени.

Благодарение на перфектния сервиз, Nalbantov Music може да предложи на клиентите си изключителна гаранция с бързи срокове за отстраняване на дефекти, подобрения или специфични изисквания на клиента.

Ние от Nalbantov Music много добре знаем, че нищо не свършва с продажбата. Напротив – с всяка една продажба започва партньорство между нас и клиента. Ние консултираме и помагаме на нашите клиенти при избора на оборудването, при работата с него и дори и при продажбата на вече използваното оборудване. 

Nalbantov Music доставя всички стоки в цялата страна чрез куриерска фирма. Като доставките се осъществяват с пощенски паричен превод - ППП – заплаща се директно на куриера при доставката на стоката. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Спиди като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка като доказателство за извършеното плащане! Така може да поръчате днес, а стоката да е още утре пред вратата ви и да платите сумата на куриера.

Nalbantov Music предлага различни ВИП услуги. За най-взискателните клиенти ние можем да предложим различни тестове на аудиооборудване в реална работна среда.  Сравнения на различни типове микрофони, синтезатори, усилватели, пултове, процесори и др. Усъвършенстване, надграждане и фина настройка на оборудването.

ПЕРСПЕКТИВИ

Развитието на Nalbantov Music изобщо не спира до тук. Ние продължаваме да усъвършенстваме услугата, която предлагаме на нашите клиенти. Благодарение на техните отзиви и съвети ние стигнахме до тук и затова продължаваме смело в развитието на бранда, разширяването на дейността и подобряването на обслужването, за да става все по-бързо и качествено.