*КУПИ С TBI КРЕДИТ И ИМАШ 2 ВНОСКИ ГРАТИС!*

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

За Нас

Nalbantov Music е магазин за професионални музикални инструменти и озвучителна техника. Магазинът се намира в гр.Пловдив и е открит през 2013г. За удобство на клиентите е създаден този електронен магазин, от който може директно онлайн да се пазаруват всички артикули на магазина.

Водеща цел в дейността ни е да предложим максимално голям избор на артикули на изключително добри цени. В същото време предлагаме перфектна поддръжка чрез гаранционен и извънгаранционен сервиз.

НАЧАЛОТО

Димитър Налбантов стартира основната си дейност през 1978г като сервиз на електронни музикални инструменти. Благодарение на многогодишната си работа в БАН като хардуерен компютърен инженер, той вече има изключителни познания в областта на съвременната техника по това време и успешно се справя с ремонтната дейност.

През 1993 Димитър Налбантов основава първата фирма за ремонт на електронни музикални инструменти в страната – МИК Сервиз. Сервизът обслужва клиенти от цяла България, като се ремонтират всички видове дигитални и аналогови синтезатори, усилватели, процесори, пултове и дистанционни микрофони. Паралелно с това се правят подобрения и доработки на съществуваща аудио апаратура в зависимост от персоналните изисквания на клиента. Така от 2008г фирмата развива собствен бранд на различни музикални артикули, голяма част от които са ръчна изработка. Сервизът работи и до днес. С опит повече от 35 години в областта, Налбантов е доказало се име в ремонта, поддръжката и подобрението на музикална и озвучителна апаратура.

КОНЦЕПЦИЯ

Nalbantov Music е най-новото ни предизвикателство. С този музикален магазин ние затваряме кръга по обслужването на клиента. Благодарение на нашия дългогодишен опит в сервизната дейност, ние може много по-добре да консултираме клиента - кое оборудване ще е най-подходящо за него.

Музикален магазин Nalbantov Music работи на изключителни цени. Ние предлагаме огромно количество от артикули - както налични, така и такива, които може да доставим от страната, Европа или зад океана. Ние не се ограничаваме с една марка, като може да доставим както свръхкачествено и скъпо оборудване, така и оборудване на много атрактивни цени.

Благодарение на перфектния сервиз, Nalbantov Music може да предложи на клиентите си изключителна гаранция с бързи срокове за отстраняване на дефекти, подобрения или специфични изисквания на клиента.

Ние от Nalbantov Music много добре знаем, че нищо не свършва с продажбата. Напротив – с всяка една продажба започва партньорство между нас и клиента. Ние консултираме и помагаме на нашите клиенти при избора на оборудването, при работата с него и дори и при продажбата на вече използваното оборудване. Чрез изключителната услуга “замени за нов” Nalbantov Music дава възможност на своите клиенти да заменят старото си оборудване за ново с доплащане в границите на разумното.  

Nalbantov Music предлага много варианти за плащане на артикулите, включително и на изплащане. Така клиентът има 3 начина да плати – онлайн, на касата в магазина или да получи оборудването на изплащане.

Nalbantov Music доставя всички стоки в цялата страна чрез куриерска фирма. Като доставките се осъществяват с наложен платеж. Така може да поръчате днес – а стоката да е още утре пред вратата ви и да платите сумата на куриера.

Nalbantov Music предлага различни ВИП услуги. За най-взискателните клиенти ние можем да предложим различни тестове на аудиооборудване в реална работна среда.  Сравнения на различни типове микрофони, синтезатори, усилватели, пултове, процесори и др. Усъвършенстване, надграждане и фина настройка на оборудването.

ПЕРСПЕКТИВИ

Развитието на Nalbantov Music изобщо не спира до тук. Ние продължаваме да усъвършенстваме услугата, която предлагаме на нашите клиенти. Благодарение на техните отзиви и съвети ние стигнахме до тук и затова продължаваме смело в развитието на бранда, разширяването на дейността и подобряването на обслужването, за да става все по-бързо и качествено.