Анкета
Кой е любимият ви инструмент?
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Налбантов продукти

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреждане по:
Избери марка :
Аудио Кабел Налбантов - 1м. - за микрофон Налбантов - AKG, Sennheiser, Shure системи.
Цена 50лв. Аудио Кабел Налбантов - 1м. - за микрофон Налбантов - AKG, Sennheiser, Shure системи. Аудио Кабел Налбантов - 1м е специално създаден за свързване на безжични системи AKG, Sennheiser, Shure с микрофони Налб..
50.00лв.
<
Аудио Кабел Налбантов - 5м. - за микрофон Налбантов
Цена 60лв. Аудио Кабел Налбантов - 5м. - за микрофон Налбантов  Аудио Кабел Налбантов - 5м е специално създаден за свързване на аудио миксери или ефекти към Налбантов NCM микрофони или други продукти на Налбантов..
60.00лв.
<
 Микрофон Налбантов NСМ 620 за кларинет, саксофон, кавал, гайда
Микрофон Налбантов NСМ 620 за кларинет, саксофон, кавал, гайда. Това е легендарният микрофон от серията NСМ . Доказал се многократно през годините като лидер на пазара сред микрофоните за духови инструменти. Бла..
170.00лв.
<
 Микрофон Налбантов NСМ 621 за кларинет, саксофон, кавал, гайда
Представяме ви новия модел професионален микрофон Налбантов NСМ 621 за кларинет, саксофон, кавал, гайда. Налбантов NСМ 621 е най-новият модел от серията и предлага най-съвремено звучене, както има същите топ предимств..
190.00лв.
<
Микрофон Налбантов NСМ 8X за кларинет, саксофон, кавал, гайда
Представяме ви професионален микрофон Налбантов NСМ 8X за кларинет, саксофон, кавал, гайда с натурален звук и вграден контрол на силата на звука. Микрофонът е изработен в цвят Черен гранит, за да прилегне най-стилно към ..
190.00лв.
<
Налбантов Премиум Буре за кларинет от африкански абанос гренадил
Налбантов Премиум Буре за кларинет от африкански абанос гренадил.  Налбантов Премиум Буре е с висококачествена изработка, то осигурява отлично звучене във всички жанрове на музиката. Бурето е без метални пръст..
209.00лв.
<
 N-Drive Модел 100
N-Drive Emulator устройство се поставя на мястото на вашето флопи в киборда. По този начин клавира вече ще може да чете USB флашки. Поставя се лесно, като просто демонтирате старото флопи и на същия кабел включите това у..
220.00лв.
<
Микрофон Налбантов NСМ 622 за кларинет, саксофон, кавал, гайда
Най-модерен и балансиран звук! Най-новия дизайн със синя подсветка В комплекта: - Микрофон NCM 622 - Метална кутийка за съхранение - Кабел за микрофона - моля посочете типа кабел, който желаете: 1. Малък Жак - ..
240.00лв.
<
N-Drive Модел 1000
N-Drive Emulator устройство се поставя на мястото на вашето флопи в киборда. По този начин клавира вече ще може да чете USB флашки. Поставя се лесно, като просто демонтирате старото флопи и на същия кабел включите това у..
250.00лв.
<
Nalbantov OC-2 eXtreme октавер ефект специално за кларинет, саксофон, кавал, гайда
Nalbantov OC-2 eXtreme е октавер ефект без аналог на пазара, защото е специално предназначен за духови инструменти като кларинет, саксофон, гайда и кавал. Много други октавери са предназначени за китара и затова те не мо..
270.00лв.
<
Floppy USB Emulator N-Drive Модел eXtreme с графичен екран
N-Drive Emulator устройство се поставя на мястото на вашето флопи в киборда. По този начин клавира вече ще може да чете USB флашки. Поставя се лесно, като просто демонтирате старото флопи и на същия кабел включите това у..
290.00лв.
<
NALBANTOV Expression Pro
NALBANTOV Expression Pro 3 години гаранция Първият в Света оптичен Expression Педал, който може да работи едновременно с два клавира Оптичната технология на педала елиминира недостатъците на използвани..
350.00лв.
<
Nalbantov MiDiRIB
MIDIRIB е Ribbon Controller и може да бъде свързан към всеки вид синтезатор или PC/MAC с MIDI интерфейс. Ефектът от контролера се прилага към MIDI канали 1, 2 и 3 едновременно. С превключвателя тази опция разширява еф..
350.00лв.
<
JTS  Безжична система
Безжичен приемник и предавател работещи на 16 честоти.  Предавателят  може да работи с голям и с малък жак (обръщач в комплекта) Подходящ за Кларинет, Саксофон, Електрическа цигулка/китара. ..
449.00лв.
<
Nalbantov AMP 7S система за озвучаване на акордеон за вграждане
Nalbantov AMP 7S е микрофонна система за вграждане в акордеон с мощен, естествен и чист звук. AMP 7S има подобрена система на окачване, динамична чувствителност в сравнение с предшественика си AMP 6S. Системата има шест ..
680.00лв.
<
NALBANTOV Primo Violino S
NALBANTOV Primo Violino S с включен монтаж  Новото висококачествено озвучаване за цигулка NALBANTOV Primo Violino S за 4-струнна цигулка   Комплектът включва: - Електронно магаренце - Платка преа..
780.00лв.
<
Озвучаване за гъдулка Налбантов
Налбантов Мюзик представя най-модерното Озвучаване за гъдулка Налбантов. Комплектът включва: - Електронно магаренце - Платка преамп с озвучаване за всяка струна - Потенциометър за усилване и изход голям жак ..
1,400.00лв.
<
NALBANTOV Primo Violino
NALBANTOV Primo Violino с включен монтаж  Новото висококачествено озвучаване за цигулка NALBANTOV Primo Violino за 4-струнна цигулка (моделът за 5-струнна цигулка е 100лв по-скъп) (Цигулката не е включено в ко..
1,500.00лв.
<