Поръчай по Skype
Skype Me!
Анкета
Кой е любимият ви инструмент?
*КУПИ С TBI КРЕДИТ И ИМАШ 2 ВНОСКИ ГРАТИС!*

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Сервиз

Сервизът е неделима част от нашия бизнес. Ние извършваме както гаранционен, така и извънгаранционен сервиз. Често причините за дефекти са неправилна експлоатация, изпускане, токов удар или неправилно свързване на апаратурата. В последното десетилетие все по-често се наблюдават и софтуерни дефекти. Проблеми може да изникнат от всякакъв характер. Тогава се намесваме ние с желанието максимално бързо да помогнем и да отстраним дефекта.

Това, което ни отличава от останалите сервизи е изключително големият опит, който имаме в областта – през изминалите три десетилетия сме ремонтирали хиляди музикални инструменти. Големият опит ни дава възможността бързо да се ориентираме и да намерим максимално изгодно решение на проблема от гледна точка на време, цена и качество. Ние често правим невъзможното, като ремонтираме апаратури, които са технически, софтуерно или физически с тежки дефекти. Консултираме нашите клиенти как да съхраняват и използват апаратурата си най-правилно.

 

Това са услугите, които може да получите в нашия сервиз:

- ремонт на пултове, процесори и усилватели
- ремонт на клавири и синтезатори
- ъпдейт на операционни системи на клавири, синтезатори и модули
- ремонт и фина настройка на дистанционни микрофони
- смяна на шпули на микрофони
- смяна на износени или счупени корпусни елементи, бутони и врътки
- ремонт и смяна на говорители и филтри на тонколони
- ремонт на кларинети
- изработка на аудио кабели по поръчка
- доставка, монтаж и настройка на аудио апаратура на кафенета, ресторанти, барове и дискотеки

 

 

Няма добавени продукти в тази категория.